Vind e-bogen BerlinDK til iPad

På Vild med Berlin vil vi gerne være med til at markere 25-årsjubilæet for Murens fald den 9. november 2014. Det er lykkedes os at overtale parret bag en (desværre lidt overset) perle, e-bogsudgaven af bogen BerlinDK, til at donere tre eksemplarer af udgivelsen til en lodtrækning blandt alle, der ligesom os er vilde med Berlin.

FireShoSkærmbillede fra Berlindk som e-bogt Screen Capture #101 - 'iTunes - Bøger - Berlindk af Ole Blegvad & Rasmus Funder' - itunes_apple_com_dk_book_berlindk_id655608257_l=da&mt=11

Den trykte udgave af Berlindk tildelte vi ubetinget ros ved udgivelsen sidste år, men e-bogen er bare endnu bedre! Man får alt fra den fysiske bog plus en masse ekstra materiale, fx links til mere end 50 spændende videoer, kortmateriale og selvfølgelig alle de fordele, en e-bog giver, herunder klikbare links og ekstra billeder, der kan forstørres til skærmstørrelse. 123 lokaliteter er oplistet i bogen, og i den elektroniske version er der selvfølgelig en afsluttende oversigt, så du med et prik med en finger kan finde tilbage til omtalen af stedet, hvor der også er links til et kort med placeringen og stedets eventuelle hjemmeside.

Sidder du i Danmark på en regnfuld novemberdag og længes efter Berlin, er der mange timers hygge i selskab med de 11 danske kulturpersonligheder, der fortæller om deres forhold til Berlin, og ikke mindst de to engagerede forfattere, Ole Blegvad og Rasmus Funder, der så smukt binder det hele sammen ved hjælp af deres store indsigt i Berlins historie og kultur. Selv os, der mener, at vi efterhånden kender Berlin ganske godt, kan finde masser af inspiration til vores næste tur.

Sådan deltager du

Du kommer med i lodtrækningen om bogen ved at tilmelde dig det gratis nyhedsbrev fra Vild med Berlin. Er du allerede tilmeldt nyhedsbrevet, deltager du automatisk i lodtrækningen.

Nyhedsbrevet er i øvrigt også lidt af en overset sjældenhed, for det seneste blev udsendt for mere end et halvt år siden! Dermed holder vi, hvad vi lover, når vi skriver, at vi ikke overbelaster din indbakke. Det har dog længe været planen at skrue lidt op for udgivelsesfrekvensen, så vi kan samle op på de seneste blogindlæg og ikke mindst al den inspiration og de mange anbefalinger, der kommer fra de mere end 3.300 følgere af Vild med Berlins Facebook-side.

Vi trækker lod om e-bøgerne 14. november 2014. Vinderne får direkte besked via deres e-mailadresse, og navnene offentliggøres på Facebook-siden.

Vinder du ikke …

Er du ikke blandt de heldige vindere – eller ved du allerede nu, at e-bogen er den oplagte (jule)gave-idé til en anden, der er vild med Berlin – kan den købes på iTunes til den lave pris af 99 kr., hvilket er mindre end halvdelen af prisen på den trykte udgave:

Berlindk på iTunes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *