Volker Kutscher-krimier på vej til 6 heldige vindere

Så blev spændingen udløst i Vild med Berlins første konkurrence, hvor vi udloddede bøger af den tyske forfatter Volker Kutscher til alle “Berlinervilde”, der tilmeldte sig sidens nyhedsbrev inden 14. april.

Vild med Berlin-redaktør Lars Friis lader et computerprogram finde vinderne i konkurrencen.

Vild med Berlin-redaktør Lars Friis lader et computerprogram agere Lykkens Gudinde i krimikonkurrencen.

Vinder af hovedpræmien er Henrik Nybro, som kan glæde sig til at modtage en samlet pakke med de tre første bind i krimiserien.

Derudover udloddede vi 5 styk af  “Goldstein”, som er den nyeste bog i Kutscher-serien. Vinderne er: Annette Koefoed, Jens Bertelsen, Birgitte Castberg, Mona Østerlund og Lisbeth Simonsen. Tillykke til de heldige vindere, der alle har fået direkte besked på mail. Bøgerne er snart på vej med posten.

Volker Kutscher-krimier på vej til 6 heldige vindere.

Volker Kutscher-krimier på vej til 6 heldige vindere.

Køb seriens første 3 bøger til tilbudspris på 450 kr. inklusive porto

Volker Kutscher-krimiserien giver et farverigt og detaljemættet billede af førkrigstidens Berlin. Indtil videre er der udkommet fire tykke bind på tysk i krimiserien, og foreløbigt er tre af dem oversat til dansk. Du kan læse mere om Volker Kutschers krimi-projekt her. Og du kan læse uddrag af de flotte anmeldelser af ”Goldstein” her.

Er du ikke blandt de heldige vindere, men har fået lyst til at læse bøgerne, så kan du købe de tre første bind i serien til en samlet pris på 450 kroner inklusive forsendelse hos Forlaget Sohn – køb bøgerne til tilbudspris her. Bogpræmierne er doneret til Vild med Berlin af Forlaget Sohn.

Få Vild med Berlins nyhedsbrev

Vil du gerne følge med i nyheder her på siden og have besked om kommende konkurrencer, så meld dig til Vild med Berlins nyhedsbrev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *