Vind guidebogen ’Vi elsker stadig Berlin’ af Sissel-Jo Gazan

Forfatteren Sissel-Jo Gazan har netop udgivet en opdateret udgave af sin populære storbyguide fra 2015. Bogen ’Vi elsker stadig Berlin’ indeholder 65 ekstra sider og som noget nyt også anbefalinger fra Sissel-Jos 17-årige datter, Lola.
Politikens Forlag har doneret 3 eksemplarer af den nye guidebog til udlodning på Vild med Berlin. Læs hvordan du deltager længere nede i artiklen.

Sissel-Jo Gazans nye guidebog ’Vi elsker stadig Berlin’ er 216 velskrevne og veloplagte sider spækket med personlige anbefalinger og tips. Her finder du inspiration til nye spændende restauranter, frisører, butikker, hoteller, caféer, cocktailbarer, gallerier, loppemarkeder, museer, veganercafeer, parker, museer, og hvad der ellers er værd at opdage i Berlin.

Gennem hele bogen deler 17-årige Lola Gazan – datter af Sissel-Jo – ud af sine yndlingssteder og bedste tips til unge berlinelskere. Lolas bidrag er fremhævet som blå tekst, så de er nemme at finde. Hendes tips gør bogen ekstra velegnet til familier, der rejser sammen med deres store børn og teenagere.

Bogen indeholder også otte miniportrætter af mennesker, der er flyttet til Berlin, og som i bogen fortæller om deres yndlingsaktiviteter og favoritsteder i byen.

Hostellet Die Fabrik i Kreuzberg er en af bogens hotelanbefalinger. Foto: Joachim Gern.

Ud over at dele rundhåndet ud af sine personlige favoritsteder og sin store kærlighed til Berlin reflekterer Sissel-Jo også over byens mindre flatterende sider og bagsider. Fx fortæller hun i kapitlet ’Arm aber Sexy’ om sit møde med en berlinsk taxachauffør, der gør hende opmærksom på, at Berlin nok er billig at færdes i for turister, men for mange af byens indbyggere er Berlin absolut ikke billig at leve i. Berlinerne selv er udfordret af høj arbejdsløshed, meget lave lønninger samt ejendomsinvestorer, der presser huslejerne op og dermed bl.a. medvirker til stigende priser på mad og dagligvarer.

I ’Vi elsker stadig Berlin’ har 9 af Berlins mest populære kvarterer fået hvert sit kapitel, nemlig Mitte, Wedding, Prenzlauer Berg, Friedrichshain, Kreuzberg, Neukölln, Schöneberg, Tiergarten og Charlottenburg.

Ud over et stikordsregister er bogen også udstyret med et emneregister, så man hurtigt kan finde det, man søger, i kategorier som fx Hoteller, Med Børn, Markeder, Shopping og Restaurant, café og bar. Bogen indeholder også bykort og et nyttigt gaderegister.

Du kan gratis læse eller høre et uddrag af bogen her.

SÅDAN DELTAGER DU I LODTRÆKNINGEN
Læg en kommentar herunder, hvor du fortæller om: Hvilken Berlin-bog har inspireret dig mest til gode oplevelser i Berlin?

Bemærk: Vi modtager meget “spam” i vores kommentarfelter. Derfor bliver din kommentar først synlig, når vi har godkendt den.

Sissel-Jo Gazan er især fan af de små tærter i Konditorei Du Bonheur, der ligger skråt over for U-Bahn-stationen Bernauer Strasse. Foto: Joachim Gern. Vild med Berlin har også besøgt stedet og anbefaler også gerne deres meget lækre kager.

OM KONKURRENCEN
Konkurrencen løber til og med tirsdag 3. december 2019. Den foregår også på Vild med Berlins Facebook-side og Instagram-side. Vi finder vinderne gennem lodtrækning og kontakter dem direkte. Vinderne modtager efterfølgende deres bog direkte fra Politikens Forlag.

OM FORFATTEREN
Sissel-Jo Gazan, født i Aarhus i 1973. Hun er romanforfatter og biolog med speciale i dinosaurer. Sissel-Jo debuterede i 1995 med romanen ’Når man kysser i august’ og fik sit internationale gennembrud med videnskabskrimien ’Dinosaurens fjer’ i 2008.

Hendes seneste bestsellerroman ’Blækhat’ fra 2017 foregår i Berlin og Aarhus.

Sissel-Jo Gazan flyttede i 2005 til Berlin, hvor hun stadig bor med sine tre børn. I 2015 udgav hun guidebogen ’Vi elsker Berlin’, som nu er udsendt i en opdateret udgave.

83 thoughts on “Vind guidebogen ’Vi elsker stadig Berlin’ af Sissel-Jo Gazan

 1. Sigrid Hansen

  Min favoritbog, når jeg rejser til Berlin, er 111 steder du skal se. Min mor og jeg har virkelig besøgt nogle sjove steder, hvor det ikke lader til, at turister er hverdagskost, men når de pudsige steder er nævnt i bogen, er vi trods alt nok ikke de eneste turister, der bevæger os lidt væk fra turistens alfarvej

  Svar
  1. Hanne Krogh Kjergård

   Henriette Harris’ bog om Berlin, der fungerer som guide til forskellige kvarterer i Berlin og afdækker nogle af de mange lag i Berlins historie, kunsthistorie og grønne oaser.

   Svar
   1. Preben Sørensen

    Sidst vi var i Berlin brugte vi 111 steder du skal se. Plus selvfølgelig Google Maps. Og øjnene ?

    Svar
  1. Evan Lund

   Den bog der inspirerer mig i øjeblikket er 111 steder i Berlin fra Forlaget Frydenlund. Her bliver man præsenterer for mange spændende oplevelser, som ikke er så turistede.

   Svar
 2. Janne Guldager

  De gange jeg har besøgt Berlin, så det været et kig på de ting vi har fået anbefalet. Det kunne være skønt at gå lidt mere i dybden i skønne Berlin. Vi skal jo have det hele med ?

  Svar
 3. Annie Hansen

  Et af de første kort, jeg fik over Berlin, var meget underligt. Hele Vestberlin var indtegnet med vejnavne og områder, mens Ostberlin var total uden nogen tilkendegivelser, det var kun et ensfarvet område. Meget symptomatisk efter murens opførelse. Som dansker måtte jeg åbenbart ikke kunne finde rundt i den del af byen.
  Det kan jeg heldigvis i dag- stort set også uden hjælp af kort. Mine mange besøg i Berlin har gjort mig “hjemmevant” i byen med de mange historiske og autentiske oplevelser, samt muligheder for at indsnuse “Berlinerluften”.
  Men som inspiration til oplevelser, jeg måske ikke selv har fundet frem til, har jeg haft stor glæde og fornøjelse af Henriette Harris’ bog: “Berlin Berlin” fra 2010. Den beskriver og henviser til: steder, skæbner og historier.
  Men det vil glæde mig, om jeg kunne vinde den nye bog om Berlin – da jeg til stadighed kommer tilbage til den spændende by Berlin

  Svar
  1. Ann-Britt Svanholm

   Da vi for efterhånden 10 år siden startede med at tage til Berlin brugte vi guidebogen “Ta´ med til Berlin”, nu har vi lige rundet vores 30. gang i Berlin som faldt sammen med fejringen af 30-året for murens fald.
   Nu bruger vi Google og har øjne og ørerne med når vi færdes i den dejlige by, vi bliver aldrig færdig med at udforske, og vi opdager altid noget som vi ikke har set før – det er det der gør byen så unik og spændende.

   Svar
 4. Winnie Geertsen

  Jeg har 2 favoritter “Vi elsker Berlin” har givet min mand og mig mange gode traveture rundt, hvor især Aqua Dom, det runde stillebassin, gjorde indtryk.
  Også “111 steder i Berlin du bør se” har medført mange sjove og finurlige oplevelser i den by, vi har besøgt mere end 15 gange – med lige stor glæde hver gang.

  Svar
 5. Sanne Hansen

  Jeg er super glad for “111 steder i Berlin du bør se”. Den givet os mange gode gåture og spændende oplevelser.

  Svar
 6. Bjarne Riis Jørgensen

  Da jeg begyndte at komme regelmæssigt i Berlin i starten af nullerne, var Jan Bo Hansens “Guide til Berlin” en fremragende ledsager rundt i byens mange kvarterer. Der var heller ikke så mange andre at vælge imellem, men den bog står stadig stærkt i erindringen.

  Svar
 7. Vicky

  Udover første udgave af den her, har jeg altid ‘Berlin, Berlin’ med i bagagen, når jeg vender tilbage til Berlin. Jeg ville elske at se Gazans opdateringer!

  Svar
 8. Ida Juhl Jensen

  Bogen fortæller om steder vi ikke anede noget om, så vi syntes den er et hit og håber at vinde forsættelsen.
  Vi vil helt også læse den nye. Så tak for god underholdning i Berlin ??????

  Svar
  1. Birger E. Mikkelsen

   Fra min tid som ejer af lejlighed i Berlin (2011-17) har jeg vel haft fingre i næsten alt har der er udkommet af Berlin-Guides i nyere tid.
   Michael Reiters Berlin – Bag om de store B er min absolutte favorit, deltaljeret, grundig og i modsætning til en del bøger om Berlin nærmest fejlfri. Den har været en rigtig god guide til mine mange cykelture rundt efter den gode ØL, mest i øst samt Wedding/Kreuzberg, det er jo her det sker.
   Andre gode inspirationskilder har været Henriette Harris: Berlin, Berlin samt Sissel-Jo Gazan: Vi elsker Berlin.

   Svar
 9. Vibeke Fensløv

  Jeg har været meget glad for Henriette Harris’ bog om Berlin, og Sissel Jo Gazans “Vild med Berlin“ har jeg brugt rigtig meget. Især restaurantanbefalingerne. Jeg har været på Kochu Karu mange gange og nydt det lækre koreansk-spanske køkken. Og Eis-Henry må vi forbi hver gang vi er i Berlin. Jeg vil glæde mig til fortsættelsen…

  Svar
 10. Anne Frederiksen

  Berlin. Bag det store B og Kort og godt om Berlin er de sidste jeg har læst.
  Vi elsker stadig Berlin vil jeg glæde mig til at læse, da jeg holder meget af de romaner Sissel – Jo Gazan har skrevet.

  Svar
 11. Mai-Britt

  På vores første rejse til Berlin, som en børnefamilie på 5 i sommeren 2009, medbragte vi Turen går til Berlin. Den er stadig med, for den er fyldt med noter og visitkort til steder, vi kan lide at genbesøge. Det er en god måde at gemme minderne på.

  Svar
 12. Inge Ploug

  “Vi elsker Berlin” er bestemt én af de bøger, der har inspireret mig meget på mine mange, mange ture til Berlin, ligesom også “111 steder i Berlin du bør se”, men det, der nok inspirer mig ,er tysk TV, bl.a. RBB og Berliner Morgenpost, som jeg læser hver dag på min computer

  Svar
 13. Inge Mader

  Jeg havde, men den lånte jeg ud og fik aldrig igen “Vild med Berlin” af Sissel Jo Gazan – sådan kan det, desværre, gå. Så blev jeg helt vild med “Vi elsker Berlin”, når man har været i Berlin utallige gange, var her endelig en guidebog, der gav noget nyt og anderledes! Den anden jeg har brugt meget er Politikens Berlin på 24 timer, lidt gammel efterhånden, men med hurtige og gode oversigter, især når man har førstegangs-berlinere med på tur!

  Svar
 14. Birgitte Gade

  Min favoritbog er og har til alle tider været Vi elsker Berlin, jeg har altid været vild med den meget personlige beskrivelse af alle de forskellige steder i Berlin mixet med, at der er omtalt steder, man ikke kan finde i andre guidebøger. Den er med mig på hver en Berlintur, og jeg ville elske at få en opgraderet udgave som afløsning for min!

  Svar
 15. Dorte Nielsen

  Jeg har været glad for både CITIX60 Berlin fra Prenzlauer Berg og Politikens Kort og godt om Berlin. ?

  Svar
 16. Vivian Glasdam Larsen

  Vi brugte “Vi elsker Berlin”- da vi var i Berlin nov. 2018. Den var rigtig god, og vi var glade for de lidt anderledes spisesteder. Den lå i lejligheden, som vi havde leget, og det var vi meget glade for.

  Svar
 17. Berit Normann Overgård

  Turen går til Berlin er flittig brugt, men jeg nyder også godt af når danskere bosat i Berlin, deler ud af deres tips via Instagram. Jeg bliver aldrig mæt af skønne Berlin ❤️ Glædelig 1. advent. Kh Berit

  Svar
 18. Mette Lundtoft Jensen

  Det er faktisk Sissel-Jo Gazans første bog om Berlin “Vi elsker Berlin”, som har inspireret os mest. Vi har altid haft bogen med i cykelkurven, så vi har kunnet følge Sissels fodspor i hendes skønne og levende beskrivelser af de enkelte kvarterer og gader i verdens bedste og natursmukkeste storby Berlin.

  Svar
 19. Ann Nørland

  De første par år vi rejste til Berlin, gik vi rundt med “Turen går til…” i tasken, men de sidste år har vi kun brugt siden “Vild med Berlin”, da der er mange gode tip. Ville rigtigt gerne vinde “ Vi elsker stadig Berlin, da jeg har læst alle Sissel-Jo Gazans skønlitterære bøger, og jeg elsker den måde hun skriver på. Er sikker på, at hendes bog kan give ny inspiration til vores to årlige Berlinerbesøg.

  Svar
 20. Bente Michelsen

  Købte for mange år siden turen går til Berlin. Bruger nu Politikens rejse sider. Trænger til lidt Update om denne pragtfulde by som aldrig sover og som jeg tager til hvert år?
  Hilsen Bente

  Svar
 21. Maj-Brit Mølgaard

  Indtil nu, har jeg ikke haft en bestemt guidebog til Berlin. Det har mest været artikler og tips fra andre.

  Svar
 22. Else Togo

  Har kun traditionelle rejsebøger om Berlin og er flittig læser af bloggen Vild med Berlin. Elsker Berlin sammen med mit nu 18-årige barnebarn. Vi nyder vores årlige tosomhedsture til netop Berlin og kunne godt bruge ny inspiration.

  Svar
 23. Ebbe Madsen

  Berlin, Berlin
  – steder, skæbner og historier
  af Henriette Harris.
  Det er rigtig “slow Berlin”, Jeg blevmeget klogere på såvel steder som historien bag. F.eks. har jeg nu åbne øjne for alle u_bahn stationer, gamle såvel som nye.

  Svar
 24. Lisbeth Storgaard

  Jeg bruger faktisk Sissel-Jo Gazans 3 guidebøger, da det er dejligt at følge i hendes ikke så turistede fodspor i min yndlingsby???? En ny og opdateret udgave kunne være herligt???

  Svar
 25. Hanne Knoth Sørensen

  Den bog der inspirerede mig mest da jeg boede der, har jeg glemt titlen på…Men den var grøn og hed vist noget med ”det alternative Berlin’. Den er så god.

  Svar
 26. Anna Bertel

  Michael Reiters: Berlin – bag om det store B, er min absolutte favorit, som har gjort, at min mand og vore børn samt deres venner har besøgt Berlin rigtigt mange gange, hvilket vi fortsætter med. Der findes ikke en bedre guide til alle de fantastiske oplevelser, de er i vente, når man rejser til den skønne hovedstad Berlin.
  Vi har ofte talt om, at hvis det ikke var fordi vi er meget glade for at bo i Aarhus, så kunne vi sagtens bosætte os i Berlin. Det er bare en dejlig by med alt, hvad hjertet begærer.

  Svar
 27. Jens K Hansen

  Det er en fantastisk inspirationskilde når jeg planlægger en dagsudflugt til en ny bydel. Hvor skal man se noget nyt og spændende? 🙂

  Svar
 28. Keld Broksø

  Man kan ikke sige Berlin uden at tænke på 2. verdenskrig, muren og murens fald. Men det begyndte med den store krig. Her er Antony Beevor en mester i at fortælle om byens sidste krampetrækninger i gader og parker. Historien kan føles tæt via “Berlin: The Downfall 1945”. En guidebog er det ikke, men inspirationen til at besøge forskellige steder efter læsning af bogen kan kun anbefales.

  Svar
 29. Hugo Johansen

  Jeg havde Bo Morell’s bog ‘Berlin med andre øjne’ med her i maj og den viden og de gode iagttagelser han har med i bogen gav virkelig stof til eftertanke. Det er en guide til kunst og arkitektur – og dn er god!

  Svar
 30. Karin Thomsen

  Den første var jo “Turen går til Berlin”, men siden er det blvet til mange andre – og gerne dem, der finder nye, mindre kendte steder – fx. Vi elsker Berlin.

  Svar
 31. Pia Timm

  “Turen går til Berlin” da vi var i Berlin første gang.

  Vi skal forhåbentlig snart afsted igen, og så skal vi se de sjove / skæve steder.

  Svar
 32. Henriette Møller

  Jeg har været rigtig glad for Henriette Harris´ Berlin, Berlin. Men til næste tur vil jeg gerne have Sissel Jo-Gazans opdateret bog med.

  Svar
 33. Anita

  Uha den er svær, men et og det må jeg sige at det hele startede med “Turen går til Berlin” Siden da har vi slidt så mange såler tynde i vores fodtøj for hvor har Berlin meget at byde på, ser altid noget nyt og kommer hjem med nye oplevelser bl.a. takket være denne her informative hjemmeside I har lavet her http://www.vildmedberlin.dk

  Svar
 34. Kirsten Krebs Hansen

  “111 steder i Berlin som du skal se” er den guide som har ført os til de mærkeligste steder i byen.
  Godt hjulpet på vej af den forrige udgave af Sissel-Jo Gazans Ta’ med til Berlin.

  Svar
 35. Lene Iwersen

  Tidligere brugte vi meget Turen går til Berlin men har efterhånden været i Berlin så mange gange at vi kender områderne, men kunne da godt tænke mig at blive inspireret af Sissels bog

  Svar
 36. Henrik Lindved

  Helt klart “111 steder i Berlin som du skal se” – det har givet nogle spændende og anderledes oplevelser for os, som ellers har været i Berlin mere end 25 gange – eksempelvis besøget hos Hitlers “test-betonklods” for at undersøge om jorden kunne holde til en triumfbue så stor at triumfbuen i Paris kunne stå indeni.

  Svar
 37. Susan Skytte

  Jeg har brugt “turen går til Berlin”, men også f.eks Ken Folletts historiske bøger har givet lyst til at se nogle af stederne jeg har læst om

  Svar
 38. Mette Hede

  Vi har efterhånden læst stort set alle guidebøger om Berlin, som udkommer på dansk. Vi holder også løbende øje med nye tips her, i artikler m.m. De bøger vi har haft med flest gange, og har fundet flest sjove/spændende ting ved at kigge i er: Min by Berlin, Ølrejsen til Berlin og Berlin Berlin. Sidst nævnte kan vi stadig tage med, da den med sin historiske tilgang ikke så hurtigt bliver uaktuel .

  Svar
 39. Søren madsen

  Min ‘bog’ om Berlin plejer at være Pinterest. Men har lige lånt sissel-Jo’s bog på biblioteket til n tur til Berlin med min søn. Den er godt nok mega inspirerende, der er så mange gode tips, som vi skal opleve. Den vil jeg super gerne vinde!

  Svar
 40. Thomas Møller

  En noget alternativ Berlin-bog er nok den, der har inspireret mig mest og helt klart var med til at få mig til Berlin og til at udforske byen og ikke kun “tourist-stederne” men selve byen og den “leben” der altid er.
  Første gang tilbage i 1986 og nu med gensyn flere gange årligt.
  Den bog jeg læste dengang var bogen om Christiane F.

  Svar
 41. Pia Lundorf

  “Turen går til Berlin” var første inspirationskilde da jeg for første gang skulle besøge Berlin, det er efterhånden mange år siden og siden er der kommet flere bøger til om den historiske og fantastiske by

  Svar
 42. Birgit Nedergaard

  Første bog var: Turen går til Berlin. Siden har vi ladet os inspirere af : Berlin meine Liebe og Ganz Berlin

  Svar
 43. Lise Kaltoft

  Jeg lånte netop den bog på biblioteket for flere år siden, da jeg skulle planlægge en studierejse. Efterfølgende har jeg anbefalet den til andre. Nu drømmer jeg om at tage mine unger med til min yndlingsby og dele alle de sjove, skæve, finurlige og fantastiske steder med dem ❤️ Så jeg ville elske at gøre det med Sissel-Jo Gazan i baglommen ☺️☺️☺️

  Svar
 44. Sonja Bech

  Jeg var Karolinepige i Vestberlin under Muren og tabte i 1979 min kærlighed til byen. Jeg har besøgt Berlin et hav af gange siden med nye oplevelser hver gang.. Min bedste og nyeste bog om Berlin er “Berlin style guide” – Eastman shop, sleep af Ellen Teschendorf & Petra Albert, den giver fif til gode inside-steder.

  Svar
 45. Julie Bak Andersen

  Jeg har haft min datter boende i Berlin – hun var den bedste guide, og min største inspiration. Nu bor hun i Danmark igen – og jeg må finde “nye veje” – derfor er “vi elsker stadig Berlin” øverst på min juleønskeseddel ⭐️⭐️⭐️

  Svar
 46. Rebekka Andreasen

  Jeg kan simpelthen ikke nævne én bog, for jeg zapper efter informationer, når jeg rejser. Både digitalt på blogs, sites etc (og her ELSKER jeg jo vildmedberlin.dk -I anbefalede f.eks en fantastisk dansk guidetur med Nicolaj Holmboe i Berlin, som jeg var på i sommer, da jeg igen igen besøgte byen med mand og tre børn) Men jeg låner også guidebøger på biblioteket og har selv Politikens Turen går til Berlin.
  Vil smaddergerne finde inspiration i Sissel-Jos reviderede guide. Vi får jo abstinenser i familien, hvis der går alt for lang tid inden vi besøger byen igen.
  BH Rebekka

  Svar
 47. Niels Overgaard

  Vi elsker Berlin, da den personlige vinkel gør den mere interessant end de fleste andre bøger. 111 steder… er også sjov, da den har fokus på særlige steder!

  Svar
 48. Jette Mølsted

  Har været med på guidede ture i Berlin. Som altså er en fantastisk spændende by. Vil gerne have inspiration og mod til at kigge nærmere på egen hånd.

  Svar
 49. Stine Frederiksen

  “Berlin-bag om det store B” er min favorit. Især nu hvor den, efter rigtig mange besøg, er skrevet til med små noter og anbefalinger:)

  Svar
 50. Lisbeth Jeppesen

  Bogen “Ella Bellas eventyr – Berlin”, der gjorde os godt rustet ti en oplevelsesrig tur til Berlin med vores ældste barnebarn på 11 år, som nu har tysk i skolen og er meget interesseret i historie, ikke mindst 2. Verdenskrig.

  Svar
 51. Sille Noa

  Jeg har faktisk endnu ikke fået erhvervet mig en rigtig god guide-bog til Berlin, så derfor ville jeg blive SÅ glad for at vinde denne her!!! Jeg flyttede til byen den 1. oktober, så jeg kunne helt vildt godt have brug for en masse inspiration til fede steder at besøge og lære at kende!!!

  Svar
 52. Tina Midtgaard Rasmussen

  Min cykel og en gammel gammel “Berlin guide” købt første gang jeg var på besøg er stadig aktuel – siderne falder ud a men pyt der er masser af notater i fra alle mine besøg sidenhen. Så måske sommerens tur kunne byde på nogle nye spændende oplevelser hvis man var så heldig at vinde 🙂

  Svar
  1. Anette Jochumsen

   Det må blive Politikens Kort og Godt om Berlin, som er alsidig i sit udvalg af steder af interesse og som præsenterer dem i relation til Berlins bydele. Desuden handy bog med folde-ud-kort.

   Svar
 53. Lis Barming

  Berlin – Bag om det store B har inspireret mig på mine mange ture til Berlin. Men Vi elsker Berlin er absolut også en favorit.

  Svar
 54. Sonja van Luttervelt

  Vi elsker Berlin har virkelig været min guide da vi besøgte byen for første gang i 2017. Siden har vi været der flere gange om året, med bogen i baglommen.

  Svar
 55. Søren Korshøj Laursen

  Min yndlingsguide er Seissels bog: “Ta’ med til Berlin”.
  Hvis jeg vinder, giver jeg Sissel en knuser!

  Svar
 56. Lena Larsen

  111 steder og Vild med Berlin, så er man dækket ind. Vi besøger Berlin hvert år og elsker byen. Berlin er alt det man behøver.

  Svar
 57. Jan Hjarsen Rasmussen

  Af nostalgiske grunde er jeg nødt til at svare “Berlin – für junge Leute” udgivet af Informationszentrum Berlin Og selvsagt på tysk. Vi fik bogen af vores tysklærer Kirsten i forbindelse med vores Studietur til Berlin/Prag i 2.G 1991. Dette var mit første møde med Berlin, og mange har siden fulgt. Denne lille bog hjalp mig fint igennem de første mange ture, da dens ca. 160 sider havde al den nødvendige information der gjorde mig i stand til også at “angribe” byen på egen hånd siden hen. Den står således idag stadig på hylden for rejselitteratur med patinaen der vidner om en bog der blev flittigt brugt.

  Svar
  1. Charlotte Wedel

   Jeg elsker simpelthen Berlin. Har flere gange læst Henriette Harris’ guidebog “Berlin, Berlin” – hvor man kommer længere ind i historierne. Og jeg er slet ikke færdig med byen. Jeg besøgte Berlin i 1984 og havde ellers lovet mig selv at det var første, sidste og eneste gang.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *