Ta’ på en dansk-guidet tur i Berlin i efterårsferien

 

Lene Tymoshenko, Chrissie Sternschnuppe og Nicolaj Holmboe er danskere, der udbyder guidede ture i Berlin på dansk. Lene i sit eget firma, Berlin på vrangen, Chrissie både i Berliner Unterwelten og med egne ture, og Nicolaj med lejlighedsvise “pop up-ture” via Facebook-siden  “Dansk Guide i Berlin”

I de danske skolers efterårsferie arrangerer de alle danskguidede ture. Læs mere om deres ture på siderne, hvor der også er oplysninger om tilmelding og pris:

Her på Vild med Berlin planlægger redaktionen et nyhedsbrev om spændende oplevelser i efterårsferien 2022. Nyhedsbrevet vil også fortælle om endnu en bogudlodning fra Vild med Berlin. Det er det første nyhedsbrev fra os i mere end halvandet år, så det vi spammer ikke ligefrem din mailboks. Vil du gerne modtage det, kan du skrive dig på modtagerlisten her. Det er ganske gratis!

1 thought on “Ta’ på en dansk-guidet tur i Berlin i efterårsferien

  1. Sidse Hansen

    Er det mon muligt at få en lille børnevenlig guidet tur i dec.
    Min mand og jeg har sammen været 17. g i Berlin og det var meningen at vi skulle have været 14 personer afsted maj 20 inden min mand blev for syg med ALS. Corona kom og morfar nåede aldrig at vise familien men vigtigst det ældste barnebarn på 9 år, vores Berlin. Så nu kommer mormor, oldemor og Villum til Berlin 1. Dec og skal hjem d 4 dec.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *